Algemene voorwaarden

Overeenkomst en Bedenktijd:

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de werkwijze van SociaalViraal.nl en ziet u af van uw wettelijke bedenktijd.

Annulering en Wijziging:

Bestellingen kunnen worden geannuleerd of gewijzigd zolang onze servers nog niet zijn gestart met het leveringsproces van de dienst en/of het product.

Verwerking en Terugbetaling:

Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt. Mocht dit niet het geval zijn, kan je een terugbetaling aanvragen, tenzij er omstandigheden zijn waarop SociaalViraal.nl geen invloed kan uitoefenen.

Risico en Aansprakelijkheid:

Het gebruik van onze producten, zoals volgers of likes, is op eigen risico. SociaalViraal.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele berispingen en/of blokkades van uw account. Als het gekochte product verdwijnt, is SociaalViraal.nl niet aansprakelijk. De voorwaarden voor mogelijke terugbetalingen worden beschreven in ons Terugbetalingsbeleid.

Refill Garantie:

De refill periode van het product is 30 dagen, tenzij anders aangegeven op de productpagina. Deze garantie vervalt als de gebruikersnaam wordt gewijzigd of als er voor dezelfde content een aankoop wordt gedaan bij een andere aanbieder.

Onjuiste Informatie:

Bestellingen die niet kunnen worden geleverd vanwege onjuist ingevulde gebruikers of content-links, of omdat het account op privé staat, worden gemarkeerd als geleverd.

Communicatie:

Tijdens de betaling moet u een e-mailadres opgeven. Dit e-mailadres zal worden gebruikt om contact op te nemen bij problemen. Als we u niet kunnen bereiken en de leveringstermijn is verstreken, kunnen we het aankoopbedrag niet storneren.

Persoonsgegevens:

Tijdens het bestelproces kan uw IP-adres worden geregistreerd en bewaard. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden gegeven en/of verkocht. Meer informatie over hoe we met persoonlijke gegevens omgaan, staat in ons Privacybeleid.

Misbruik en Fraude:

Bij misbruik en/of fraude zullen we in elke situatie aangifte doen.

Volledige Voorwaarden:

Een volledige versie van de algemene voorwaarden kan op aanvraag worden verstrekt. Neem hiervoor contact met ons op via het Contactformulier.

Garantie:

Al onze producten worden geleverd met een 100% garantie voor 30 dagen. Als hetzelfde product voorheen ook bij een andere aanbieder is gekocht, bieden wij geen garantie op uw aankoop.

Laat hier weten wat je van ons vindt :)